kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Herşeyin ilki var

21.45'teki Barcelona-Galatasaray maçının hakemi Alman Markus Merk. G.Saray'da Hasan yok. Perez düzeldi ve ilk 11'de. Barça'da Luis Enrique ve Sergi oynayamıyor

0-0 bitmişti 1993'teki maç
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 14 Kasım 1993'te İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı Barcelona ile bu kez ikinci tur ikinci maçını oynuyor. Nou Camp Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçın hakemi Alman Markus Merk. Zorlu karşılaşma öncesi sarı-kırmızılılarda cezası nedeniyle Hasan Şaş oynamayacak. Diğer sakatlardan Perez düzeldi. Fransız futbolcu bugün forma giyecek. Büyük ölçüde iyileşen Sergen'in durumu ise maç saati belli olacak. Ev sahibi ekip Barcelona'da Luis Enrique ve Sergi'nin sakatlıkları sol kanatta önemli bir sıkıntı yaratıyor.

"Kazanmaya geldik"
Maçın oynanacağı Neu Camp Stadı'nda, Perez ve Mondragon ile birlikte basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Lucescu, Barcelona'nın Türk takımları ile yaptığı maçların sonuçlarını bildiklerini ifade ederek, "Futbolcularım, son yıllarda öyle tecrübe kazandılar ki, biz buraya kazanmaya geldik diyebiliriz. Roma karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın maçlarında görev alan hakemlerden yakındı. Rumen teknik adam, "Deportivo'da, Barnebeu Stadı'nda bizi engellediler.

Barcelona ile Erzurum farkı
En son deplasman Erzurum'a yalnız iki G.Saraylı yönetici gitmişken, Barcelona'ya yönetimin neredeyse tam kadro gelmesi dikkat çekti. Başkan Mehmet Cansun ve yönetici Abdurrahim Albayrak'ın futbolculara moral vermeye çalıştığı gözlendi. Futbol Federasyonu Başkanvekili Ata Aksu, yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl, Rize Asbaşkanı Vedat Peker, Bursa Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser gibi isimler de İspanya'ya geldi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır