kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çocukların korkutan kaçamağı

Çırağan Sarayı'nın şef aşçısı Fabrice Canelle, polise başvurarak çocuklarının kaçırıldığını bildirdi, eve döndüğünde iki afacanı bulunca sevince boğuldu
İstanbul Beyoğlu'nda oturan Cristophe Canelle (10) ile ablası Vaessa Canelle (13); kurs yerine kaçamak yapıp sinemaya gidince, Çırağan Sarayı'nda şef olarak çalışan babaları Fabrice Canelle soluğu karakolda aldı. Polis, kayıp çocukları her tarafta aramaya başladı. Fransız aşçı Fabrice Canelle, panik içinde evine döndüğünde oyun oynayan çocuklarını buldu ve sevince boğuldu.

ÖĞRETMEN HABER VERDİ
Dün sabah Cristophe Canelle ile ablası Vaesse Canelle Türkçe kursuna gitmek yerine sinemada film seyretmeyi kararlaştırdı. Cep telefonundan öğretmenin arayan Vaessa Canelle, "Babam bugün dolmuş parası bırakmadığı için derse gelemeyeceğiz" dedi ve telefonu kapattı.

Durumdan şüphelenen Türkçe öğretmeni Çırağan Sarayı'nda şef aşçı olarak çalışan baba Fabrice Canelle'i telefonla arayıp durumu sordu. Canelle, çoçuklarına para verdiğini ve sabah derse gitmek üzere evden ayrıldıklarını söyledi.

Canelle, ardından kızının cep telefonunu aradı. Telefonu açan Vaesse Canelle, 'Baba' dedikten sonra hat kesildi. Tekrar tekrar arayan Canelle, "kapsamdışı" anonsuyla karşılaştı.

POLİS ALARMA GEÇTİ
Şef Fabrice Canelle, paniğe kapıldı ve tercümanıyla birlikte soluğu karakolda aldı. Bunun üzerine İstanbul Emniyeti telsizlerden Türkçe bilmeyen iki yabancı çocuğun kaybolduğunu anons etti. Alarma geçen polis, çocukların gidebileceği yerleri tek tek aradı, ancak tüm çabalara karşın hiçbir sonuca ulaşılamadı.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI
Arama çalışmaları sürerken; kayıp çocuklarının pasaportlarını almak için Cihangir Özoğul Sokak'taki evine giden gözü yaşlı baba Fabrice Canelle, Cristophe ve Vaesse'yi oyun oynarken buldu.

Çocuklarına kavuştuğu için gözyaşlarına boğulan ünlü aşçı, kaçırılmadıklarını öğrenince rahat bir nefes aldı. Tercümanı aracılığıyla polisi arayan Fransız aşçı Canelle, çocuklarına kavuştuğunu belirterek, kayıp ihbarını geri aldı.

Hayati KILIÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır