kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Kan durmuyor

Trabzon-Antalya maçını seyrederken, Horatius'un sözleri aklıma geldi; "Çok şey götürür bizden, yıllar akıp geçerken." İşte Trabzonspor'un bugün geldiği noktayı en iyi biçimde bu sözler anlatıyor. Şurası bir gerçek ki, Trabzon, bugünkü görüntüsüyle kan kaybeden bir hastaya benziyor. Kanı durdurabilmek ve hastayı yeniden ayağa kaldırabilmek gün geçtikçe daha da zorlaşıyor.

Futbol her ne kadar kollektif bir oyunsa da, yetenekli ve yaratıcı oyuncularınız yoksa bırakın bir büyük takım olmayı, sıradan görüntüler ortaya koymak bile çok zor.

İlk yarı koca bir 'sıfır'
Antalya gibi sezon başından beri sorunlarla boğuşan bir takım karşısında bile, üstelik evinde önemli yetersizlikler sergiledi Trabzon. İlk yarı boyunca rakibe baskı kurmazken, karşı kalede bırakın pozisyon üretmeyi, kaleciyi rahatsız edebilen atak girişimine bile rastlamadık. "İlk yarıda Antalya daha akılcı ve becerikli bir-iki oyuncuya sahip olsa Trabzonspor'un hali ne olurdu?" diye düşünüyorum.

İkinci yarı, bordo-mavili takım Da Silva ile kazandığı golden sonra rakibi üstüne biraz daha fazla ve çok adamla gitmeye başladı. Trabzonspor'un dünkü maçta galip gelmesinde en önemli pay sahibi olan oyuncuları, ikinci yarıdaki performanslarıyla Hasan ve Gökdeniz'di. İlk kez forma giyen Nuri ise deneyim kazandığı taktirde, ileride bordo-mavili takıma olumlu katkılar yapacağının sinyallerini verdi.

Sonuç olarak, haftalar sonra alınan 3 puan sevindirici olsa da, ortaya konan oyun ne yazık ki, ilerisi için ümit vermiyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır