kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

150 milyar araba yazısına cevap

KADEM FLAR NAMER

Bazen gazetelerde bazende sağda solda parasını harcayan insanların halkın önüne adeta aslanlara atılan gladyatörler gibi atılmasını izliyoruz malesef.
Çoğu düzeysiz ve (neyse) medya ve onların görüşüne katılan gerikafalı insanlarda; aa biz burda aş, iş derken adam 150 milyarlık araba alıyor bilmem ne kadarlık parti veriyor diye millete lanet beddua okuyor, için için kıskançlık ve hasetle yılların ezikliğini çıkarmaya çalışıyor.

Kardeşim adam (Tarkan) yıllarca çalışmış Avrupa da Rusya da hayran kitlesi yaratmış sen/siz koltuğunda yaylanıp dururken sabahlara kadar stüdyoda çalışmış sonra a bilmem kaç kuruşluk arabası kaza yapmış; tü yazıklar olsun diyorsun(uz).

Bu cepte.

Parasını hakkıyla kazanıp harcayan adama kimsenin laf etmeye hakkı yoktur. Zaten bu krizin böyle olmasının sebebi altına ped bağlayacak kadar yaşlananlar ve senin/sizin gibi atgözlüğü ile düşünenlerdir. Parası olan adamı korkutursan nolur ha bunu bir düşündün mü? Al sana cevap kısa ve öz Şubat Krizi, zaten siz ah kriz vah kriz diye ağlamaya devam ettikçe bizim halimiz hep duman olacak.

Bu da cepte.

Bakan saltanatına gelince, Köy işlerinin devredilememesi ayrı bir skandal, ayrı bir ayıp, kırmızı plaka dediğiniz plakaya gelincede gidip kırmızı plakalı arabayı kullanacak kadar yüksek mevkiye gelmiş bir insanı, o insanı sevdiğinizden değil makamın yüceliğini korumak için gidipte hurda kutu kolanın tenekesi gibi kasası olan doğan a bindirecek haliniz yok herhalde, bir daha düşünmeden konuşmayın duygu sömürüsü yaparak taraftar toplamaya çalışmayın,arabesk hallere girmeyin,akşam akşam tepemi attırmayın.

Ne olacak ülkenin hali deyip bir köşede çürüyeceğinize kıçınızı kaldırıp üretime katkıda bulunacak birşeyler düşünün. Belki bir işe yararsınız.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır