kapat
12.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Yapma Ebru

Amerika'dan dönen, ayağının tozuyla medyanın karşısına çıkan Ebru Gündeş, "Evleneceğim, çocuk doğuracağım" derken yüzünde gülücükler açıyordu.

Damat adayını bir aydır tanıdığını söylüyordu, adını bir sır gibi saklıyordu.

Muhabir soruyordu: "Bir aylık süre onu tanımak için kısa değil mi?"

"Hayır" diyordu Ebru...

Yapma Ebru Gündeş. Ömer Durak, ardından Stelyo Pippis... İki macera yaşadın, ikisinde de hayal kırıklığına uğradın. Aşk, önceleri gözünü kör ediyor senin. Herşeyinle sevdiğin erkeğe bağlanıyorsun. Aylar sonra hata ettiğini anlıyorsun, ilişkini bitiriyorsun. Demek ki, erkekleri yeterince tanımıyorsun.

Bütün bunları bildiğim için sana bir ağabey tavsiyesi. Daha bir aydır tanıdığın bir erkekle hemen evlilik hayalleri kurma. Onu biraz daha yakından tanımak, için kendine zaman tanı.

Kıyamam sana! Bir kez daha ayrılık acısıyla sarsılmana dayanamam!

BOYNUN ALTINDA KALSIN!: Show Haber bir ihbar alıyor. Kelli felli bir beyefendi iş için bürosuna gelen kızlara, kadınlara tacizde bulunuyor. Showcular bir bayan muhabirlerini boynu altında kalasıcanın bürosuna yolluyorlar. Çantasına da gizli kamera koyuyorlar. Adam, hemen meslektaşımıza sarkıyor. Hem de ne sarkma. Showcular içeri dalmasalar kızcağız pa-ram-par-ça!

İşin buraya kadar olan kısmı güzel de, bundan sonrası hüsran! Showcular bürodan ayrılıyor. Biraz sonra tacizci adam da kapıdan çıkıyor. Biraz önce sarktığı muhabir bayana sitem ediyor, sırra kadem basıyor. Ve haber, spikerin şu sözleriyle noktalanıyor: "Şimdi polis her yerde tacizci adamı arıyor."

İşte bu olmadı... Show Haber neden "Haber Özel" gibi yapmadı? Onlar da böyle bir taciz olayını haber yapmışlardı. Emine Ün'ü, sonradan öğrendiğimiz kadarı ile daha pek çok mankeni, giyinip soyunurken gizli kameraya alan ajans sahibinin bürosuna polisle birlikte gitmişlerdi. Irz düşmanını kıskıvrak yakalatmışlardı.

Show Haber eğer tacizci adamın bürosuna polisle birlikte baskın yapsaydı, bugün o namuzsuz sokakta elini kolunu sallaya sallaya geziyor olmayacaktı. Poliste, yaptıklarının hesabını verecekti.

VE HAMDİ ALKAN TV: Hamdi Alkan ekranın binbir suratıdır. Her programında kılıktan kılığa girer. "Delikanlı Cim Bom ayağa kalksın" parodisindeki Sergen tiplemesi gerçekten dört dörtlüktü. O skeçte bir Ümit Karan vardı, gerçek Ümit Karan'dan ayırmak imkansız gibiydi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır