kapat
12.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Zirve yine Afrika'nın
Dün yapılan 23.Avrasya Maratonu'nu Etiyopyalı atlet Turbe Biedasou 2.18.21'lik derecesiyle kazanırken; Beşiktaş İnönü Stadı'na Yugoslav Sreten Ninkoviç ile birlikte giren Bedasou, finiş çizgisine 1 metre kala rakibini geçerek ilk sırayı aldı. Maratonda, Yugoslav atlet Ninkoviç, 2.18,22'yle 2. olurken, Faslı atlet Erraoui Mouhammed de 2.18.35'lik derecesiyle 3.lüğü kazandı.
Tüm Metin

  Efes, Ulker'i de geçti
Basketbol'da günün önemli maçında Efes Pilsen, Ülkerspor'u 89-82 yenerek liderliğini sürdürdü. Maça hızlı bir başlangıç yapan Efes Pilsen, 6'ıncı dakika farkı 9 sayıya (17-8) çıkardı. Ülkerspor'da Lollis, Harun ve Haluk'un basketleri aradaki farkın kapanmasına yeterli olmadı ve ilk periyodu Efes 30-20 önde geçti.
Tüm Metin

  İyi ki döndün Okan
Viyana'da önceki gün tam bir Okan şov izlendi. Bu sezon hem kulübü İnter, hem Milli Takım'da sorun yaşayan, takıma giremeyen yıldız futbolcu, Avusturya karşısında attığı gol ve oyunuyla kalitesini bir kez daha kanıtladı. Okan, başkalarının söylediklerinin çok önemli olmadığını, kendi kalitesinden hiçbir zaman kuşku duymadığını söyledi.
Tüm Metin

  Rüştü her yerde süper
Bu sezon hemen her maçta Fenerbahçe'nin en iyi ismi olarak alkışlanan Rüştü Reçber, aynı performansı Milli Takım'da da sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu, Avusturya karşısında da kalemizde yaşanan tehlikelerde başarılı kurtarışlarla vitrine çıktı.Özellikle ilk yarıda Haas'ın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunu kale çizgisinden çıkararak takımımızın moral olarak çökmesine izin vermeyen Rüştü, rakibin son bölümdeki baskısına da başarıyla karşı koydu.
Tüm Metin

  Maradona'yı hiç unutmayacağız
Arjantinli futbol yıldızı Diego Maradona, Buenos Aires'in Bombonera Stadı'nda yapılan ve 50 bin kişinin katıldığı jübile maçıyla futbol hayatını noktaladı. 41 yaşındaki efsanevi oyuncunun formasını giydiği Arjantin Milli Takımı, jübile maçında Dünya Karması'nı 6-3 mağlup etti.
Tüm Metin

  Malatya süperleşiyor
Malatyaspor, atağa kalktı. Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğe gelmesi ile birlikte yeni isimleri bünyesine kazandırmaya çalışan Malatyaspor süperleşiyor. Makedon futbolcu Şakiri'nin işini bitiren sarı-kırmızılılar şimdi de Yimpaş Yozgat'lı Preko ve Adanasporlu Cenk'in peşine düştü. Çarşamba günü şehre gelmesi beklenen Şakiri için "İyi bir futbolcu aldık" diyen
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır