kapat
12.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İç dünyanızda nedenini bilemediğiniz bir coşku hissedebilir beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay çoşku duygusu yaşatırken Jüpiterle oluşturduğu açı ilişkilerinizde aşırılıklar yaşayabileceğinize işaret ediyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir günde bulunuyorsunuz. Balıktaki Ayın burcunuza sert etkileşimi enerjinizi iyi yönlendirmeniz gereğini hatırlatıyor. Bu gün eviniz için masraf yapmak sizi rahatlatabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi göstermelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün ayın rahat açıları ortak paylaşımlarınız konusnda şanslı olabileceğinize dikkat çekiyor İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları gözardı etmeyin. Bugün özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoş kimselerle tanışabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.. Sağlığınıza dikkat edin.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor..


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gündesiniz Karşıt burcunuz Balıktaki Ayın etkileşimleri işbirliğinde şanslı olabileceğinize dikkat çekiyor.. Birçok işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size kazanç sağlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Romantik eğilimlerinizin oldukça yüksek olabileceği bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Kıskançlık eğiliminizi dengelemelisiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yaşantınızda birtakım zorluklarla karlaşabileceğiniz bir gün. Ayın burcunuza sert etkileşimi nedeniyle kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere uyumlu davranmaya çalışın.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir. Zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz..


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balık burcunda bulunan Ayın burcunuza yaptığı olumlu etkileşim çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor. Bu gün telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İç dünyanızdaki gerilimlerin sizi zora sokabileceği gözleniyor:Değiştirmekte direndiğiniz konularda inat etmek yerine yardım alarak değişmeyi denemelisiniz. Kendinizi ifade etmek size zor gelse de sevdiklerinize açılmaktan kaçınmayın...


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır