kapat
12.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kablolar gitti gerilim bitti

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde evlerin balkonlarından geçen ve ölüm tuzağına dönüşen yüksek gerilim hattı kabloları BEDAŞ tarafından söküldü. Semt sakinleri rahat nefes aldı
Şişli'nin en kalabalık bölgelerinden biri olan Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde 25 yıldır halkı diken üstünde yaşatan yüksek gerilim hattı kabloları nihayet söküldü.

Gazetemizde 30 Eylül tarihinde çıkan haber üzerine devreye giren Şişli Belediyesi, BEDAŞ'tan, evlerin balkonlarının hemen üzerinden geçen elektrik kablolarının sökülüp yeraltına alınmasını istedi. Bunun üzerine BEDAŞ, başta çocuklar olmak üzere binlerce mahalle sakinini her gün ölümle burun buruna getiren kabloları sökmeye başladı.

MAHALLELİ ÇOK MUTLU
BEDAŞ yetkilileri, kısa bir sürede tüm mahallenin tehlike yaratan elektrik kablolarından temizleneceğini belirterek, "Görüntü kirliliği de tamamen ortadan kalkacak" dedi. 25 yıllık kabusları sona erdiği için çok mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri ise, "Sonunda sıkıntımızı görüp çözüme kavuşturduğu için BEDAŞ'a teşekkür ediyoruz. Artık çocuklarımız nefes almak, oyun oynamak için rahatça balkonlara çıkabilecek. Binlerce volt elektrik yüklü kablolarla iç içe yaşamayacağımız için çok mutluyuz" diye konuştular.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır