kapat
12.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Baltalı kadın

Hatice Karatay adlı cani, korkunç cinayeti para için işlediğini söyledi. Karatay'a, öldürdüğü kadının erkek arkadaşının yardım ettiği ortaya çıktı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evinde baltayla öldürülmüş olarak bulunan Nazmiye Karabalut'un katil zanlısı, en yakın arkadaşı çıktı. Tüyler ürperten olay şöyle gelişti: Ereğli Bağlık Mahallesi Sakindere Sokak'ta oturan Nazmiye Karabulut, 15 Ekim 2001 tarihinde evinde ölü bulundu. Talihsiz kadının kafasının baltayla parçalandığı belirlendi. Ereğli Polisi, katilin bulunabilmesi için geniş çapta soruşturma başlattı.

'KAFASINA VURDUM'
Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Erdoğmuş'un da sıkı takibi sonucu, talihsiz kadının en yakın arkadaşı Hatice Karatay (33), üç gün önce şüpheli olarak gözaltına alındı. Çelişkili ifadeler veren Karatay, sonunda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Nazmiye Karabulut'u (34) para için öldürdüğünü söyleyen Karatay, "Kafasına baltayla vurduktan sonra altınlarını ve bileziklerini aldım" dedi. Cani kadın, kocası Şaban Karatay (42) ile birlikte, öldürdüğü kadının erkek arkadaşı Mecit Eryiğit'in de kendisine yardımcı olduğunu açıkladı.

ÜÇÜ DE TUTUKLANDI
Bunun üzerine Şaban Karatay ve Mecit Eryiğit gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünde sorgulanan iki zanlı, cinayet olayına karıştıklarını kabul etti. Üç gözü dönmüş cani, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Vahşi cinayete kurban giden Nazmiye Karabulut'un altınlarının bir kuyumcuda bozdurulduğu belirlendi. Altınlar kuyumcudan alınıp adli makamlara teslim edildi.

Ali Rıza TIĞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır