kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir fahişe var benden içeri...
Hadi itiraf edelim: Hepimizin içinde kimi zaman kendimizin bile tahammül edemediği, çekilmez bir kadın yaşar. İçinizdeki "fahişe" ile yüzleşmek, size gücünüzü tekrar kazanma fırsatı tanıyacak...
Dalgıç köpek
Sahibiyle kumsalda koşup oynayan köpek devri geride kaldı. Köpeklerin yeni imajı dalgıçlık; akımı başlatansa Boxer cinsi Daisy!
Milenyum rengi: kırmızı
Son iki yıldır özellikle kış mevsimleri revaçta olan kırmızı renk, üçüncü kışına girerken hem yüzyılın son kışına damgasını vuruyor, hem de modacılar tarafından 2000'li yılların rengi olarak ilan edilmiş, hatta daha da önemlisi seçilmiş oluyor...
Şıklık savaşları
Bugüne dek adı sanı duyulmamış İskoç tasarımcı Trisha Biggar, "Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike" için yarattığı fantastik moda söylemi ile yeni bir sayfa açıyor.
Dans dersi modası danseder
Stres atmanın en çoşkulu yolu olan dans, sevenler için bir aşk, bir tutku... Farklı kültürlerin danslarını öğrenmek artık en popüler hobilerden biri oldu.
"Zengin hatun arıyorum"
Cem ile uzun uzun sohbet ettik ancak her konuyu, sonunda kadınlara getirmeyi başardı ve "kadınlar" ağırlıklı bir şöyleşi çıktı ortaya. Bence mahsuru yok... Ya sizce?
SEDA KAYA GÜLER
Kadın kadının...

Kadın kadının kurdudur" lafını pek sever erkekler. Kadını kadına kırdırmaya da bayılırlar zaten. Biz kadınlar da oyuna gelip, erkekler uğruna, erkeklerin sevgisini, ilgisini kazanmak için birbirimizle yarışıp duruyoruz.
ÖMÜR İLBAŞ
Erkekler ağlamaz

Bir laboratuarın beyaz deri koltuğu, üstünde korkudan koltuktan da beyaz olmayı başaran oğlum...
ABDULLAH
Dişi köpekler ve kadınlar

Bu Bayan SABAH ekibi de çok ilginç. Cuma günü Seda Kaya Güler köşesinde, Fransa'da bir takım feminist kadınların Dişi Bekçi Köpekleri Derneği kurduğunu duyurduktan sonra yazısını "Türkiye'de de böyle bir derneğe ihtiyaç yok mudur dersiniz?" diye bitirmiş.
AYŞEGÜL ALDİNÇ
Bu yazıya nazar değmez...

Aman değmesin zaten; hem görenler "maaşallah" desin (ama maaşallah desin lütfen, kamyonların arkasında böcek kirpikli anlamsız iki gözün arasına yazıldığı gibi maşallah ya da maşaallah değil).
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır