kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aslan burcunda bulunan Venüs ve Ay'dan romantik yaşamınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Toplum yaşantınız canlanıp, davetler gündeme gelebilir. Kalabalıklarda tanışacağınız kimseler hayatınıza yeni bir boyut katabilirler.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiter'in Aslan burcundaki Ay'la oluşturduğu sert açı ailevi konularda sorunlar gündeme getirebilir. Eviniz ve sevdikleriniz için masraf yapabileceğiniz görülüyor. Aşkta olumlu yaklaşımınızdan sonuç alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Hareket isteğinizin yoğun olacağı ve ilişkilerinizin güçleneceği bir gün. Kardeşleriniz, dostlarınız ve komşularınızla iletişiminiz her zamankinden daha güçlü olabilir. Yazışmalar, anlaşmalar ve kısa yolculuklar gündeminizi oluşturabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kaynaklarınızı yönlendirme konusunda desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün. Parasal konularda karışıklıkların çıkması canınızı sıkabilir. Güvendiklerinizden yardımcı olmalarını isteyebilir, aceleci yaklaşımınızı dengeleyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi yapıcı ve enerjik hissedebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le gerilimli açısı ikili ilişkilerinizde belirsiz tutumlar sergileyebileceğinize dikkat çekiyor. Aşkta şansınız ve motivasyonunuz ise devam ediyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Duygusal bakımdan yüklü olabileceğiz bugün rahatlatıcı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Burcunuzda geri hareket eden Venüs'ün Jüpiter'le oluşturduğu açı rahatlık isteğinizi artırabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Dostlarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği bir gündesiniz. Birlikte çalışmak ve geleceğe ilişkin planlar yapmak için motivasyonunuz oldukça güçlü olabilir. Uyumsuzlukların tartışmalara dönüşmemesi için sabırlı ve anlayışlı davranın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Meslek yaşantınızda yüksek amaçlar için çalışabileceğiniz ve kendinizi kanıtlama hevesi içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Evdeki sorunlarınızın çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için ailenizle ilişkilerinizi dengelemelisiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için ideal bir gün. Yeni ortamlarda enerjik hissedebilir, merak ettiğiniz konularda bilgilenmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzaktan beklediğiniz haber veya ziyaretçiler gelebilirler.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Duygularınızı baskı altında tutmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Sevdiklerinizle hislerinizi paylaşmak ve ortak çalışmalar yapmak iyi hissettirebilir. Cinsel yönden aktifsiniz. Sevdiğinize karşı kıskançlık hisleriniz yoğun olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Tek başınıza hareket etmekten hoşlanmayacağınız, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün. Yeni konularda işbirliğine gidebilir, anlaşmalara meyilli olabilirsiniz. Kararlarınızı alırken aceleci davranmayın.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Rutin işlerinize fazlasıyla kendinizi kaptırabileceğiniz ve yıpranabileceğiniz bir gün. Yorgunluk sağlığınızı negatif etkileyeceği için kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Karşıt burcunuzda geri giden Venüs uyumlu ilişkilerinizi zorlayabilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır