kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kilit bütçede
IMF ile görüşmelerin seyri, Perşembe günü belli olacak. Pazarlığın kilidi 2000 bütçesi. Türkiye, can sıkacak bir bütçeye yanaşırsa, stand-by'ın önünde engel kalmayacak

Büyük teşvik
WASHİNGTON - Türkiye ile ABD arasında Çerçeve Ticaret Anlaşması konusunda ön mutabakat sağlandı. Anlaşmanın içi teşviklerle doldurulacak.

Ekonomide rahatlama 2000'den sonra olacak
JP Morgan'ın son raporuna göre faiz yükü 2000'de de mali disiplinin sağlanmasını olumsuz yönde etkileyecek

Y2K sermayeyi durdurabilir
Deutsche Bank'ın son yayımlanan Türkiye raporunda, piyasaların bugünlerde sadece Ecevit'in ABD gezisine odaklandığı belirtildi.

Hedef tartışması
Eski ve yeni bürokratlar arasında ekonomik hedefler konusunda keskin bir görüş ayrılığı belirdi. Yeniler hedeflere aynen devam derken, eskiler revizyon yapılmasında ısrar ediyor

Küstü ve gitmedi
Ecevit'in ABD'ye gidecekler listesinde olmasına rağmen, 'Yer yok, başka uçakla git' denilen Kombassan'ın Başkanı Haşim Bayram, "Uçakta sadece bana yer yoktu" dedi

Ceylan, Aydın ve Yüksel için de dava açılıyor
Yalova Cumhuriyet Savcılığı, 17 Ağustos depreminde yüzlerce kişinin öldüğü Ceylankent, Aydınkent ile Yüksel Sitesi sorumluları hakkında, 'tedbirsizlik, dikkatsizlik ve acemilik sonucu ölüme sebebiyet vermek' suçundan dava açıyor.

Yeni yasayla çocuk işçi çalıştırmak zorlaşacak
Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, çalışan çocuk sorununun çözüme ulaşmasının, ancak devlet, işçi, işveren örgütlerinin örgütleri ve gönüllü kuruluşların saptanmış bir ulusal politikada kendilerine düşen görevleri yerine getirmeleri ile mümkün olacağını belirtti.

Düğmeye yeniden basılıyor
Özelleştirme İdaresi Başkanı Uğur Bayar, "Düğmeye yeniden basıyoruz" dedi. Bayar, hazırlıkları tamamlanan kapsamdaki kuruluşların seri biçimde ihaleye çıktıklarını, 1999 yılında ayrıca büyük çaplı bir özelleştirmede ilk adımın atılacağını söyledi.

KISA KISA KISA

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır