kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Toleranslı bir gündesiniz. Terazi burcundaki gezegenlerden aşk ve toplum yaşantınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Boğa burcunda Satürn'le birleşen Ay maddi konularda sabırlı hareket etme isteğinizi açıklıyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda Satürn'le birleşen Ay duygusal blokaja yatkın olduğunuza dikkat çekiyor. Karşılıklı para alışverişinde bulunduğunuz kimselerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız çünkü cömertliğiniz ve güveniniz kötüye kullanılabilir
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yaratıcılığınızın oldukça güçlü olabileceği bu gün, sanatla ilgili konulardan büyük zevk alabilir, kültürel faaliyetlere katılma fırsatı bulabilirsiniz. Boğa'daki Ay, içinize kapanma isteği yaratsa bile fırsatları kaçırmayın.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde kabuğunuzu kırma isteğine sahip olabilir, bunun için çaba gösterebilirsiniz. Yaşlı kimselerin sempatisini kazanıp destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Mesleki anlaşmazlıklar arabuluculuğunuzla çözülebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün çevrenizde otoriter davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Mesleki bağlantılarınızın artması sizi oradan oraya sürükleyebilir. İkili ilişkilerinizde gösterebileceğiniz sabırsızlık birlikte olduğunuz kişiyi kırabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Meslek yaşantınızdaki fırsatlar maddi alanlara yansıyabilir. Boğa burcunda Ay'la birleşen Satürn, yolculuk ve eğitim konularında stabilite getiriyor. Kendinizi, kaynak ve yatırımlarınızla ilgilenmek durumunda hissedebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Güneş, yaşam enerjinizi arttırırken, Merkür'ün olumlu etkilerini zihinsel faaliyetlerinizde hızlanma olarak gözleyebilirsiniz. Boğa'da Satürn'le birleşen Ay, duygusal yaşantınızdaki sorunların cinselliğinizi olumsuz etkileyeceğini gösteriyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da Satürn'le birleşen Ay, ikili ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Alınganlığa meyilli oluşunuz verimli olabilecek işbirliklerine kuşkuyla yaklaşmanıza neden olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Zaman ayırıp sağlığınızı ön planda tutmanız gereken bir gün. Boğa'da bulunan Ay ve Satürn, sağlık ve düzen konularına özen gösterebileceğinizi vurguluyor. Meslek yaşantınızda tedbirli ve seviyeli davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Doğru insanlarla ilişki kurma yeteneğiniz sayesinde sorunları bertaraf edebilirsiniz. Ay ve Satürn'ün olumlu etkileri yaşama sarılmanızı sağlıyor. Bugün yeni konulara ilgi ve merak duyabiliri, girişimlerde bulunabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Yabancı kültürlere ilgi duyabileceğiniz bir gün. Toplum yaşantınızda zevkli seçimlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Boğa'daki Ay ve Satürn, meslek yaşantınızda sorumluluklarınızın artabileceğine işaret ediyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Çevresel ilişkilerinizde bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla iletişim kurmakta güçlük çekebilir, eğitim konularında gecikmelerle karşılaşabişirsiniz. Yaşlı kimselerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır