kapat

17.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Töre cinayetlerine siyasiler el atıyor
Töre cinayetlerinin önlenmesi için BAYAN SABAH'ın yaptığı çağrıya siyasilerden yanıt geliyor. Hasan Gemici, Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü'nde çalışmalarını sürerken, Adalet Bakanlığı'na da yazı göndererek TCK'nda yapılması gereken değişikliklerin gündeme gelmesini istedi.
Gözleri yeter aslında!
Kimseler inanmasa da ünü dünyayı sarmaya başlayan Tarkan, geçtiğimiz günlerde bizlere bir mektup göndererek "Vatanına dönmeye ve sorumluluklarını yerine getirmeye hazır olduğunu," söylüyordu.
Enerjinizi yansıtın!
Yazın enerjisini, cıvıltısını kıyafetlerinizle yansıtabilirsiniz. Önce vazgeçin şu siyahtan, şöyle renkli, cıvıl cıvıl, manzara ve çiçek desenli kıyafetler edinip sonra aynaya bakın. Enerjinizin ikiye katlandığını göreceksiniz!
Olmazsa olmaz!
Kadın için de, erkek için de olmazsa olmazlar arasında sayılan saatte moda, en az giyim kuşamda olduğu kadar hareketli. Her sezon üretilen modeller önceki sezondakilerin pabucunu dama atıyor.
Elleriniz ne kadar temiz?
Günlük hayatta kullandığımız şeyler gerçekte ne kadar temiz? İngiltere'de yapılan araştırmada, her yıl 100 binin üzerinde insanın, steril olmayan maddelerden kaynaklanan zehirlenmeler sebebiyle hastanelere yattığı ortaya çıktı.
Güneş hakkındaki doğrular, yanlışlar
İçinde bulunduğumuz yaz aylarında büyük bir çoğunluğumuzun sereserpe kucağına atıldığı güneş ve deniz hakkında kulaktan dolma bilgilerimize bakın doktorlar ne diyor?Bir kere bronzlaşırsan, artık güneş yanıklarından korunursun!
Aldırma gönül aldırma...
Hakan Ural... Evinden babasıyla yaptığı telefon konuşmalarını bile milletçe dinlediğimiz; hayatını, ciğerlerinin röntgenini çekermişçesine dikizlediğimiz; hiç umursamasak bile her adımından haberdar olduğumuz genç adam... Onunla ilgili hâlâ merak ettiğiniz bir şey kaldı mı?
İlk muayenehane
Pakize Tarzi Tıbbiye'deki yıllarını anlatırken, ne kadar yoğun çalıştığının altını çiziyor. Ama bu arada yaz aylarında çeşitli sosyal aktivitelere katılmayı, spor yapmayı ihmal etmiyor. Taa ki dersler iyice ağırlaşıncaya kadar...
İPEK ONGUN
Bu yaz işe yarayacak birşeyler öğrenin

Yine bütün yaz evde pinekleyeceğim. Ne geziye gidiyoruz, ne de yazlığa. Burada yapacak hiçbir şey yok. Arkadaşlarımın da hepsi bir yerlere gittiler zaten. Kesin sıkıntıdan patlayacağım.
AYŞEGÜL ALDİNÇ
Ne ayıp...

Ankara'dan İstanbul'a bir trafik bir trafik, şehir içi yolları ne kadar çok kesiyorlar bugünlerde. Mühim adamlardan biri gidiyor, biri geliyor. Yol kesme nedenleri uçaklarına geç kalmasınlar diye ise eğer, uçak zaten onlarsız kalkmaz ki.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır