kapat

17.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi çalışarak mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız kendiniz için değil, etrafınız için de bir şeyler yapmak sizin için oldukça önemli. Fiziksel bakımdan da hem kendinize hem de sevdiklerinize özen göstermek isteyebileceğiniz bir gün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiter'in Ay ve Venüs'le oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek ve başınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Kitap okumak ve müzik dinlemek büyük keyif verebilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmayı tercih edebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bugün, yazışmalarınız ve telefon trafiğiniz çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. Etrafınızla ilişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bir gün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda sevindirici haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Hiç ummadığınız çalışmalardan ve unutmuş olduğunuz konulardan parasal kazanç sağlamak çok hoşunuza gidebilir. Meslek yaşantınızda üstlerinizin desteğini alabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzda Venüs'le birleşen Ay kendinize olan güveninizin yüksek olacağı ve fiziksel bakımdan iyi hissedebileceğinizi belirtiyor. Bedeninize özen göstermek için fırsatlar bulabileceğiniz bugün, bakımınız için masraf yapabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Duygusal bakımdan oldukça güçlü hissedebileceğiniz bugün, size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz. Sezgilerinizin doğrultusunda alacağınız kararlar sizi yanıltmayacaktır. Olayları yönlendirmek için gerekli motivasyona ve güce sahip olabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Çok hareketli ve inatçı olabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında etrafınızı motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Titiz çalışma anlayışınız organize olmanızı kolaylaştıracağından, arkadaşlarınız tarafından da destek görebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Beden sağlığınıza özen göstermek isteyebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi yeni çevrelere girme konusunda cesaretli hissedebileceğiniz girişimci bir gününüzdesiniz. Duygularınızı pozitif bir şekilde yansıtabilmeniz çevreniz üzerinizde olumlu bir etki bırakabilir. Romantik ilişkilerinizde inisiyatif sahibisiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Zorlu ve gizemli gibi görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugün sevdiklerinizin sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebelirsiniz. Mesleki konulardaki yaratıcılığınız dikkat çekebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Enerjinizi duygusal ve ikili ilişkilerinize yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Evliliğinizde ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz.