kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Töre cinayetlerini durdurun"
Töre cinayetleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin kanayan yarası. Gencecik kızlar, "namussuzluk" ettikleri gerekçesiyle ailelerinin aldığı kararla yaşamlarını yitiriyorlar.
Stand up'çı kadınlar
Kadınlar stand up dünyasında da varlar. Bu işin öncüsü Pelinsu Pir ve Figen Şakacı sahnede seyircisiyle buluşup, kaliteli ve manidar esprileriyle pek çok kişiyi kendilerine hayran bırakıyorlar. Hatta erkekleri bile...
Yenilenmenin küçük sırları
Görüntüsünden memnun olmayan kadınlar dahi, bir-iki ufak değişiklikle aynalarla barışabilirler. İşte bunlardan biri; Nihal Yeni. Saçında yapılan değişiklik ve yüzüne uygulanan makyaj ile bambaşka biri haline geldi.
Modanın "hit"leri
Pantolonlar ya kısa ve dar ya da bol ve cepli. Bluzlar ince askılı, gömlekler dar. Elbiseler karpuz kollu veya dekolte. Ayakkabılar ille de bantlı veya spor. İşte gençlerin tercih ettiği giyim tarzı...
Üniversiteye giremediyseniz
Pek çok fedakarlıkta bulunduğunuz, eğlenceyi bir süreliğine rafa kaldırdığınız zorlu bir dönemden geçtiniz. Ama olmadı ve üniversite sınavını kazanamadınız. Sakın hayata küsmeyin. Unutmayın; bu dünyanın sonu değil.
Bizi anlamak çok mu zor?
Biz mi derdimizi anlatamıyoruz, yoksa bizden önceki nesiller bizi anlamayı gerçekten istemiyorlar mı? Galiba bu çelişkinin sonu yok!
SEDA KAYA GÜLER
Erkeklerin hayalindeki kadın

Hıncal Uluç, pazar günkü köşesinde bana ithafen bir fıkra yayınlamış. Fıkra üzerine hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece erkeklerin nasıl bir kadın istediğinin altını çizmek istiyorum...
SEVİL GÖKTÜRK
Beyaz yalanlar

Pek çoğumuz gün içinde bazen durumu kurtarmak, bazen birini kırmamak için beyaz yalanlara başvuruyoruz. İyi mi yapıyoruz kötü mü, o ayrı bir konu. Fakat bir gerçek var ki, anneler çocukları söz konusu olduğunda beyaz yalanları daha çok kullanıyor.
LEYLA VURAL VOLKAN
Oyun grubunun katkıları

Kızım henüz 3 yaşında ama biz de okul telaşına düşen veliler sınıfına girdik. Her ne kadar Aliye'yi 2-3 yaş oyun grubuna göndermiş olsak da, 3 yaş gerçek yuva yaşı olarak gösteriliyor. Aliye, eylül ayında yuvaya başlayacak.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır