kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Yengeç burcunda birleşen Ay ve Güneş, eviniz ve ailenizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor. Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Burcunuzdaki Jüpiter iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmek için gerekli cesareti ve gücü kendi içinizde bulabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç burcunda Ay'la birleşen Güneş, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki Güneş'le birleşen Ay, kendinizi sevgiye çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden küçük bir hediye almak bile sizi çok mutlu edebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzdaki Merkür'ün Uranüs ve Neptün'le oluşturduğu karşıt açılar, sözlerinize ve fikirlerinizi ifade etme tarzınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bugün enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirip, kafanızı dağıtabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek gücü sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle gezilere gidebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Fakat aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü. Karşı cinsle ilişkilerinizde bocalamalar olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te birleşen Güneş ve Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Parasal konularda yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmanız işinize yarayacak.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları bu gün gündeminizde her zamankinden önemli yer tutabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Karşıt burcunuza geçen Venüs, bugünden itibaren ikili ilişkilerinize ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün, aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır