kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yenilenmenin küçük sırları
Görüntüsünden memnun olmayan kadınlar dahi, bir-iki ufak değişiklikle aynalarla barışabilirler. İşte bunlardan biri; Nihal Yeni. Saçında yapılan değişiklik ve yüzüne uygulanan makyaj ile bambaşka biri haline geldi.

Hani çok bilinen ve kendisiyle ilgilenmeye vakti ya da enerjisi olmayan kadınların çok sevdiği bir laf vardır; "Bütün kadınlar güzeldir," diye. Aslında bu çok doğru bir söz. Çünkü bakımsız görünen bir kadın bile, bir-iki ufak değişiklik ile harika bir görüntüye kavuşabiliyor.

20 yaşında bir genç kız olan Nihal Yeni de dış görünümüyle fazla ilgili değildi ve kendine pek zaman ayırmıyordu. Bu durumdan pek hoşnut olmamasına rağmen, görünümünde radikal değişiklikler yapmaya da cesaret edemiyordu. Nihal'le konuşup, "yenilenme" konusunda kendisini güvenilir ellere teslim ederse sonuçtan pişman olmayacağı konusunda onu ikna ettik. Ve Hakan Köse Difference'de kendisine gösterilen ilgi sonucunda, aynalarla çok barışık olacağı bir görünüme kavuştu.

Hakan Köse, "imaj değişikliği" işine Nihal'in saçından başladı. Minyon bir görünüşü olan Nihal'in deforme olmuş saçlarını keserek, yaşına uygun bir saç modeli yarattı. Üstelik bu saç modelini uygularken, kafasının yapısını da gözönüne aldı ve bu model, fön çekilmeden bile rahatlıkla kullanacağı bir saç oldu.

Makyöz Seda Sarıgül ise, Nihal'e yaşına ve kıyafetine uygun naturel renklerle bir makyaj yaptı. Nihal'in burun kemiğindeki çıkıklığı kapatmak için kapatıcılardan bol bol faydalandı. Ve sonuç olarak yeni saç stili ve makyajıyla ortaya bambaşka bir Nihal çıktı. Eğer siz de görüntünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel: (0212) 502 87 55. Fax: (0212) 502 83 47.

Hazırlayan: Neslihan DEMİR


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır