kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakırköy'de bir haftada ikinci PTT soygunu

İHA
Giriş Saati : 13.04.2009 18:42
Güncelleme : 13.04.2009 22:35
Yeni Haber
Bakırköy'de bir haftada ikinci PTT soygunu gerçekleştirildi.

Ataköy 4. Kısımda bulunan PTT şubesine gelen silahlı ve kar maskeli bir kişi içeride bulunan biri kadın iki görevliyi silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi.

Veznede bulunan yaklaşık 5 bin TL'yi alan şahıs olay yerinden kaçtı. Erkek görevlinin kendisini takip ettiğini fark eden soyguncu maskesini ve üzerindeki montu çıkartarak gözlerden kayboldu.

Alınan bilgiye göre soygun Ataköy 4. Kısımda bulunan PTT şubesinde saat 16:30 sularında meydana geldi.

Memurların PTT şubesini kapatmaya hazırlandığı sırada içeri giren soyguncu, elindeki silahı iki görevliye doğrultarak kasadaki paraları istedi. Erkek görevlinin direnmesi üzerine "Seni ayaklarından vururum" diye tehdit savuran soyguncu, veznede bulunan yaklaşık 5 bin TL'yi alarak dışarı çıktı.

Soyguncunun arkasından giden görevli, çevredekilerden de yardım istedi. PTT görevlisi ve diğer vatandaşların arkasından geldiğini fark eden soyguncu daha hızlı kaçabilmek için kafasındaki kar maskesini ve montunu çıkartarak koşmaya devam etti. Arkasından gelenleri atlatan soyguncunun daha sonra ticari taksiye binerek bölgeden uzaklaştığı belirtildi.

PTT soygununun polise bildirilmesinden sonra Bakırköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Bölgede geniş çaplı arama yapan ekipler soyguncunun izine rastlamadı.

Öte yandan Bakırköy'de bir haftada iki PTT soygununun gerçekleşmesi dikkat çekti. 6 gün önce Kartaltepe Mahallesi PTT şubesine gelen silahlı ve kar maskeli bir kişi, görevliyi etkisi hale getirdikten sonra 4 bin TL alarak kayıplara karışmıştı. Polisin her iki soygunla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.