kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Tasarımcılarla çalışmak zevkli olur

27.03.2009
Doluca..
"Üretilen şarabın hedef kitlesi, markası ve konumlandırması şişenin içindeki ürünü de yansıtması gerektiği için şişe tasarımları çok önemli. Biz ürettiğimiz ürünün özelliklerine, ürünün yıllanma potansiyeline ve ürünün tahmini hayat döngüsüne göre değerlendiriyoruz şişe tasarımlarını. Bu çerçevede özellikle bir tasarımcıyla çalışmıyoruz. Bordo kökenli üzümlerden yapılan şarapların bordo tip (omuzlu) şişelere, Bourgogne kökenli üzümlerden yapılan şarapların bourgoge veya ren tip şişelere dolması genelikle tercih edilen uygulamalardır. Şişenin kendisi, etiketi ve ürünün fiyatı birbirini tamamlıyor ise ürün tüketicinin dikkatini çekebilir. Şarap şişelerinin daha ilgi çekici görünmesini sağlamak için tasarımcılarla çalışmak zevkli olur."