kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kaynar, en büyük idealinin dalış yapabileceği bir adada ömrünün geri kalanını geçirmek olduğunu söylüyor ve ekliyor: "O adada tek ben olsam da fark etmez."

Beyoğlu'nu Sortie'ye, İtalyan restoranını İstanbul'a taşıyacak

PINAR ÇELİK
22.03.2009
Sortie'nin işletmecisi Erol Kaynar, Londra'da iş yapan bir İtalyan restoranını İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Kaynar yazın sezona 'Merhaba' diyecek Sortie'ye ise Beyoğlu konseptini yerleştirmek için son hazırlıkları bitirdi..
Eğlence hayatının tanınmış isimlerinden, Sortie, Salomanje, Park Cafe'nin işletmecisi Erol Kaynar merkezi Londra'da bulunan bir İtalyan restoranı İstanbul'a getirmek için görüşmeleri tamamlamak üzere. Yapılan protokol gereği restoranın ismini veremediğini ancak restoranı 2009 yazına yetiştireceklerini dile getiren Kaynar, Londra'da yemek yemek için girdiği restoranın konseptini çok beğendiğini ve İstanbul'a getirmeye karar verdiğini söyledi. Müşterilerini farklı bir konseptle tanıştıracağını ifade eden Kaynar, "İnsanların bir restoran girerken en çok tereddüt ettikleri nokta fiyat konusunda ne ile karşılaşacaklarını bilmemeleri.

YER BAKIYORUZ
Bu restoranda mönülerde dört ana bölüm (course) olacak. Ana yemek, atıştırmalıklar, tatlılar ve içecekler. Her bölümden birini seçen müşteri mönüsünü oluşturmuş olacak ve sabit bir fiyat ödeyecek. Dörtlü, üçlü ve ikili oluşturulan mönüler için birer sabit fiyat olacak. Onun dışında ekstra bir ödeme olmayacak" diye konuştu. Londra'da dörtlü bir mönünün 40 pound olduğunu belirten Kaynar, İstanbul'da fiyatların bu rakamın çok daha altında olacağını belirtti. Restoran için Bağdat Caddesi ya da Etiler'de yer baktıklarını belirten Kaynar, yemek ücretlerinden değil müşteri sirkülasyonundan para kazanmayı hedeflediklerini bildirdi. Kaynar, "Fiyatı yüzde 100 net tek restoran olacak" dediği yeni konseptin hedef kitlesinin işlettiği diğer restoranlara göre daha geniş, porsiyonlarının ise çok doyurucu olacağını söyledi.
Haberin fotoğrafları