kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sezen'i Gülben sandı, kızardı

14.03.2009
Beyaz Show'a katılan Mahsun Kırmızıgül, telefonla bağlanan Sezen Aksu için "Sesten iyi anlarım, bu Gülben Ergen" dedi, izleyenler kahkahaya boğuldu..
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün önceki gece yayınlanan programına Sezen Aksu damgasını vurdu... Mahsun Kırmızıgül'ün geçtiğimiz gün vizyona giren ikinci filmi "Güneşi Gördüm"ün oyuncu ve teknik ekibiyle birlikte, Yavuz Bingöl ve Hande Subaşı'nın konuk olarak katıldığı programda Beyaz da 40. yaşgününü kutladı. Kırmızgül, programa sürpriz yaparak telefonla bağlanan Sezen Aksu'nun sesini Gülben Ergen sandı.. Programın en ilginç olayı, Sezen Aksu'nun sürpriz yaparak programa telefonla bağlanması oldu. Canlı yayına telefonla bağlanan Aksu, önce ismini vermedi. "İyi ki doğdun Beyaz" diyerek telefona bağlanan Sezen Aksu'nun kim olduğunu başta Beyaz olmak üzere, stüdyodaki kimse anlayamadı. Beyaz sesin kimin olduğunu anlamaya çalışırken, Mahsun Kırmızıgül devreye girdi. Kırmızıgül, "Ben müzik adamıyım, sesten anlarım kim olduğunu, bu ses Gülben Ergen'in sesi" dedi. Bunun üzerine telefondaki ses gülme krizine girdi. Çünkü telefondaki ses Sezen Aksu'dan başkası değildi.

'YOK ALTINMEŞE!' Sezen Aksu'nun hattın ucunda olduğunun ortaya çıkması ile Kırmızıgül programda, başta Beyaz olmak üzere herkesin espri konusu haline dönüştü. Beyaz olaya esprili bir şekilde yaklaşarak, "Aslında biz sesin Gülben Ergen ile İzzet Altınmeşe karışımı bir ses olduğunu düşündük" diyerek Kırmızıgül'ün potunu kurtarmaya çalıştı. Kahkahalara boğulan Sezen Aksu, Beyaz'ın doğum gününü en içten dilekleriyle kutlayarak ünlü şovmene unutamayacağı bir anı yaşattı.