Şu an
28 Şubat 2009 - Cumartesi
tarihli sabah.com.tr'yi okumaktasınız.
Bugüne ait sabah.com.tr içeriği için
tıklayın »
kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
28 Şubat 2009, Cumartesi
Haberler
Spor
Günaydın
Ekler
Dosyalar
Servisler
Multimedya
Astroloji
Kültür-Sanat
İşte İnsan
Emlak
Çocuk
Yazarlar
Çizerler
Günaydın
Cuma
Cumartesi
Pazar
Emlak
Buzz
Gurme
Yazarlar
Güncel
Yaşama Dair
Sinema
Gurme
Üst kat balık alt kat et lokantası
Küçükyalı sahilindeki Biz Bize Balık lokantasının 'levrek pirzolası' balık meraklılarına lezzetli bir keşif duygusu yaşatıyor. Et yemek isteyenler ise alt kata uğrayabilir... İstanbul'da birçok İstanbul var; daha doğrusu görkemli ülkemizin temsil edildiği dev kentin insan profilleri pek az ülkede rastlayabileceğiniz kadar birbirinden farklı... Trakya'nın ortalarına doğru son hızla yayılırken modern binalarla, alışveriş merkezleriyle donatılsa, karşı yakada ise Kocaeli ile çoktan buluşup kaynaşsa da kentin yeme içme merkezleri hemen hiç değişmiyor. İşin ilginç yanı bu merkezlerin müşteri profilleri de birbirlerinden farklı. İstanbul gastronomisinin sosyolojik...
Minik bardaklarda büyük tatlar
Gençliğinden beri leziz yemekleriyle sevdiklerinin gönlünü fetheden Lizet Romi, eşe dosta yaptığı reçellerini ve...
Restoran dükkân doğurdu
Nişantaşı'nda 10 yıldır, ev yemeği arayanların adresi olan Kantin, şimdi de alt katında çeşitli yemeklerin paketle...
Özel yemeklere 'şef masası'
Dükkâna girince gözünüze çarpan büyük ahşap masa, şef masası olarak adlandırılıyor. Özel yemekler için düşünülmüş bu...
Shakespeare bira sever!
Eskişehir'den sonra İstanbul'da da iki şube açan ve 'Shakespeare Pub' adı zor okunduğu için SPR olarak hayatımıza...
Çayın bin bir yüzü
Çikolatalısından portakallısına kadar envai çeşit çay alternatifi sunan bir markanın Afrika'ya özgü bitki çayı bile...
Üniversite bahçesinde gençliğini arayanlara
Bilgi Üniversitesi'nin Silahtarağa'daki kampusunda yeni açılan Tamirane, öğrencilerden çok kendini hâlâ genç...
Hint mutfağı
Safranı, körisi, zerdeçalı ile öne çıkan Hint mutfağı, Londra gibi kozmopolit şehirlerin yeni gözdesi. Geçtiğimiz...
Tarladan cam kavanoza
Çorba, tatlı, et sosu, makarna sosu, ketçap, mayonez gibi onlarca ürünü hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazır yemek...
Aynı geçitte zıt tarzlar buluştu
Tünel'e açılan geçitte 10 yıldır hizmet veren Fransız tarzı kafe restoran KV, karşısındaki Akbabalı meyhanesi ve onun...
Korece bilmek şart değil
Büyük bölümü Türk damak tadına uygun Kore mutfağının en özel yemeklerinin sunulduğu Gaya'da, bir tür mantı olan...
Bir akşam ansızın gidebiliriz...
Tarihi Karaköy Balıkçısı'nın akşamları da hizmet veren yeni mekânı açıldı. İçki servisinin de yapıldığı mekânda meze...
Günün her saati dolu
Susam Sokak'ta bir yıldır hizmet veren ve organik yemekleriyle ünlü White Mill, hem doğal ürünler marketi hem sürpriz...
Gerçek taramayı özlemişiz
Ermenice 'lezzetli' anlamına gelen Hamov'da, topikten, pilakiye, toyga çorbasından Kayseri mantısına kadar ne...
Porsiyonlar da fiyatlar da kallavi
Nişantaşı'nda birkaç ay önce açılan Park Hyatt İstanbul Oteli'nin içinde hizmet veren The Prime restoranda, her çeşit...
En taze Boğaz balıkları
Anadoluhisarı'nda yeni açılan Uskumru balık restoranında, fesleğen soslu levrek, torik lakerdası gibi mezelerin yanı...
Yılbaşı hazırlığı ne kolay!
Yılbaşı gecesini evde geçirecek olan ama o gün çalıştığı için hazırlığını tamamlayamayanların işini çok kolaylaştıran...
Barda öğle yemeği molası
Bebek Bar'da birkaç aydır öğle saatlerinde yemek servisi yapılıyor. Deniz mahsullü makarna 'tagliatelle'nin görüntüsü...
Sindrella'nın sihirli balkabağı
En bilinen çocuk masallarından Sindrella'nın başrol oyuncularından biridir balkabağı... O aynı zamanda eşsiz tadıyla...
İlk Japonlar keşfetti
Beyoğlu'nda hizmet veren Japon lokantası Tokyo, 80 çeşit suşisi, erişteli Udon çorbası, Gyoza mantısı, deniz ürünleri...
GÜNÜN GELİŞMELERİ
EN ÇOK OKUNANLAR
Konserde evlendik
Anjelika Akbar piyano dersi verdiği Batu Tarman'la evlendi ve...
Beş elma boyunda üç elma ağırlığında
Dünyanın en ünlü kedi karakteri Hello Kitty 35 yaşında! Ünlü...
Doğu'dan kedi öyküleri
Alman İslam bilimci Annemarie Schimmel Şark Kedisi adlı...
Oyuncaklı bir iş bu...
18. yüzyıldan 1950'li yıllara kadar Türkiye'nin oyuncakçılık...
Kendi küçük, tadı büyük
Emekli olduktan sonra hazırladığı değişik tatları internet...
Başdöndüren servet erezyonu
İkinci eşle çocuklar davalık
'Kaldığım yerden devam et'
Apo'yu sakla, talimatı Pangalos'tan gelmişti
Aşk kadınıyım yalnız olamam
Büyük uçağın girdabı düşürdü
'Yeni kayıt' iddiası
'Bebeğim Deniz Seki dinlemeyi seviyor'
Aragones görüşme odasına
Dillerde Kadıköy
Çizgiyi geçti zirveye uçuyor
1 numaralı zengin artık Hüsnü Özyeğin
Yıldız Tilbe'den suç duyurusu
Yazarlar
Bülent Denli
Prof. Dr. Bengi Semerci
Sunay Akın
Atilla Dorsay
Alışveriş
Mağaza mağaza değil internette dolaşın!
Alışveriş yapmak için mağaza mağaza dolaşmaya, kabin ve kasa sırası beklemeye gerek yok. ...
Yeni sezon baharı beklemeden açtı
Havalar soğuk seyretse de bahara hızlı giriş yapan markalar var. Mercan taşlı elbise, dantelli hırka veya fiyonklu ...
Cilt bakımı için asla 'erken' değil
Kırışıklık kremleri kullanmaya kaç yaşında başlamalı, günlük cilt bakımı için neler yapılmalı? ABD'li cilt bakım ...
Cuma
Aktarlar
Aktarlık mesleği, Osmanlı zamanında Doğu'dan gelen baharatların satışıyla başladı. O dönemde ağırlıklı olarak ...
Kendi romanını çizebilenler
Belli teknikleri öğrendikten sonra, çizgi roman çizmek o kadar zor değil. Önce insan anatomisini, arkasından koşma ve ...