kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Saruhan Tan

Saruhan Tan, yemek işinde 'büyük şef'liğe oynayacak

Pınar ÇELİK EKONOMİ
25.02.2009
YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan, Ankara'da restoran işletmecisi Gamze Cizreli'nin Big Chef's isimli restoran zincirine ortak oldu. Tan, üç yıl içinde sekiz yeni şube açacak..
Restoran işletmecisi Gamze Cizreli ile ortaklık yapan YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan, Cizreli'nin Ankara'da büyüttüğü 'Big Chefs (Büyük şef) isimli restoran zincirini İstanbul'a getiriyor. Şu an restoran için Etiler, Beyoğlu ve Bağdat Caddesi'nde yer baktıklarını belierten Tan, "Restoranı yaza yetiştirmeyi umuyoruz" dedi. Açık mutfak uygulamasıyla müşterinin isterse mutfağa girip yemek yapabileceği bir konsepti yaygınlaştırmak istediklerini belirten Tan, "İçinde kendi pastanesi olan günlük ekmek ve pastaların yapıldığı bir restoran konsepti geliştiriyoruz. 2009'da iki şube açacağız. Biri martta Gaziantep'te Sankopark'ın içinde açılacak" dedi. Restoranın mönüsünün çok iddialı olduğunu ve benzerleriyle karşılaştırıldığında fiyatta yüzde 15 daha düşük ama kalite ve lezzette iki kat üstünde olacaklarını dile getiren Tan, "Pizzadan salataya kadar her şey olacak mönülerde. Sabahları brunch olacak. Aynı zamanda eğitim vereceğiz ve müşteri yemek yapacak ve beğenilirse satışı da yapılacak" dedi. Kendi şubeleri dışında özellikle Anadolu'da franchise ile de büyüyeceklerini dile getiren Tan, üç yıllık bir plan yaptıklarını ve 2011 sonuna kadar 8 şubeye ulaşmayı planladıklarını ifade etti. Tan markayı yurtdışına da açmak istediklerini söyledi.
Haberin fotoğrafları