kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İlkokulda dehşet

Ufuk BALKİS/ANTALYA (SABAH)
Giriş Saati : 12.02.2009 13:27
Güncelleme : 12.02.2009 18:38
Yeni Haber
Antalya'da ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencileri kız yüzünden tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce 12 yaşındaki çocuk, yaşıtı olan sınıf arkadaşını omzundan bıçaklayıp, aşık olduğu kıza da şöyle bağırdı: "Seni benden başkası sevemez. Seveni öldürürüm."

Olay önceki gün saat 15.00 sıralarında Yenimahalle İlköğretim Okulu'nda yaşandı. Sekizinci sınıf öğrencileri M.U (12) ile R.Y (12) aynı kıza aşık olunca ortalık karıştı. Okul çıkışı sınıf arkadaşı R.Y'ın, aşık olduğu kızla konuştuğunu gören M.U, çılgına döndü. Cebindeki çakıyı eline alıp sınıf arkadaşının gelmesini bekleyen M.U, arkadaşlarının uyarılarına da aldırış etmedi. Gözü dönmüş çocuk aşık olduğu kızın kendisiyle ilgilenmemesinin de hırsıyla R.Y'ı okulun arkasına çağırdı. Okul duvarının yanında tartışmaya başlayan sınıf arkadaşlarından M.U o sırada elinde tuttuğu çakıyı sınıf arkadaşının omzuna saplayıp aşık olduğu kızın yanına gitti.

'SENİ SEVENİ ÖLDÜRÜRÜM'

Okul arkadaşlarının gözü önünde R.Y'a bıçağı saplayan gözü dönmüş aşık, daha sonra kız arkadaşının yanına giderek, "Seni benden başkası sevemez. Seveni öldürürüm" diye tehdit ederek olay yerinden kaçmaya çalıştı. O sırada okulların önünde devriye gezen bir ekibin kalabalığı görmesi üzerine M.U, elindeki çakıyla birlikte kıskıvrak yakalandı. Omzundan yaralanan R.Y'ı apar topar okulun arkasında bulunan sağlık ocağına götüren ekipler, daha sonra gözaltına aldıkları M.U'yı da Çocuk Büro Amirliği'ne götürdü. Yapılan pansumanın ardından ifadesi alınmak üzere Çocuk Büro Amirliğine götürülen R.Y, arkadaşından şikayetçi olmadı.