Tavaya sıvıyağı koyun. Soğanı ve biberi küçük doğrayın. Tavukları kuşbaşı doğrayıp, tavaya ilave edin. Karıştırarak sote yapın. 1 su bardağı bezelyeyi ekleyin. Domates ve patatesi küp biçiminde doğrayıp, diğer malzemelerin yanına ekleyin. 5-10 dakika daha çevirip, servis yapın.
MALZEMELER * 1 tatlı kaşığı sıvıyağ
* 1 adet soğan
* 1 adet biber
* 1 adet tavuk göğsü
* 1 su bardağı haşlanmışbezelye
* 1 adet patates
* 1 adet domates
Sosisli çanaklar Önce sosisleri küçük küçük doğrayın. Tavaya çok az sıvıyağ alın. Sosisleri yağda soteleyin. Sonra küçük doğradığınız sivribiber ve domatesi ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Ateşin üzerinden aldığınız tavayı bir kenarda bekletin. Yufkalardan kareler kesin. 5 adet kare şeklindeki yufkayı üst üste yerleştirin. Bu kareleri küçük fırın kabına çiçek şeklinde yerleştirin. Köşelerin üst üste gelmemesine dikkat edin. Fırında kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra hazırladığınız malzemeyi içine doldurun.
MALZEMELER
* 2 adet yufka
* 2 adet sosis
* 1 adet sivribiber
* 1 adet domates
* Sıvıyağ
* Tuz
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
Ayrıntılar için lütfen
tıklayın
Yayın tarihi: 5 Şubat 2009, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/02/05/gny/haber,56A140D5D2664E62B46B7D3E41840A59.html
Tüm hakları saklıdır.