kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Obamania

24.12.2008
Obama'nın 12 gün geçireceği şehirde özel turlar düzenlenmeye başlandı. Başkan ilk gününü spor yaparak geçirdi, atletik vücudu basına konu oldu..
* Ohau Adası'nda Kailua sahilinde 9 milyon dolar değerinde lüks bir malikânede 12 gün eşi, çocukları ve yakın dostlarıyla tatil yapan Obama sporu burada da ihmal etmedi. İlk gün spor salonunda eşiyle birlikte 45 dakika spor yapan Obama ardından da golf oynadı. Kendisini golf sahasında takip eden gazetecilere, "Çok da iyi gitmiyorum" diyerek şakalaşan Obama daha sonra da gazetecilerle birlikte bir şeyler atıştırdı.

* ABD'nin müstakbel Başkanı Barack Obama'nın Noel tatilini geçirmek için Hawaii Adası'nı seçmesi ada ekonomisinin bir ivme kazanmasını sağladı. Obama'nın kaldığı yere 54.99 dolara turlar düzenlenmeye başlandı.

* Hawaii'de "Değişim tadı" isimli dondurmalar, üzerlerinde "Berry burada çalıştı", "Berry burada yemek yedi", "Giysilerini buradan alırdı" yazılı levha ve pankartlar şehrin her yerini sarmış durumda.

* Eyalette müstakbel başkanın yemek yediği, spor yaptığı, denize girdiği yerlerin yazılı olduğu yüzlerce internet sitesi kuruldu. Sitelerin yöneticileri her gün yüzlerce kişinin kendilerini tıkladığını söyledi...

* 47 yaşındaki müstakbel başkanın, düzenli spor ve egzersiz sayesinde sıkılaşan karın kasları bir anda dünyanın ana gündem maddesi oldu. Obama geçen yıl Noel döneminde çekilen fotoğaflarında şu an kine göre daha kiloluydu. Basın obama'nın kısa sürede kilolarından kurtulduğuna dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları