AnadoluJet yolcularına fıstık ve kayısı tattıracak
Türk Hava Yolları (THY) markası olan AnadoluJet, yolcularına yöresel lezzetleri tattıracak. THY'den yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan 2008'de Ankara merkezli olarak yolcu taşımaya başlayan AnadoluJet, haftanın bazı günleri, belirli seferlerde yolcularına fıstık içi, fıstık ezmesi ve kuru kayısı gibi Anadolu'ya özgü değişik yiyecekleri ikram edecek. Gaziantep Güneydoğu Birlik Tarım Kooperatifi ile Malatya Sanayi ve Ticaret Odası ile yapılan anlaşma ile yolculara sunulacak yöresel yiyeceklerin daha da çeşitlendirilmesi için çalışmalar yapılıyor.
Yayın tarihi: 14 Aralık 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/12/14//haber,65B2E326AB55491798558C73132D9BE2.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.