kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Arif A.R.O.G'da bir "maymun"la da birlikte oldu.

Sevilen sahneleri salonda araştırdı

Mehmet ÇALIŞKAN MAGAZİN
04.12.2008
A.R.O.G'u izleyenlerin güldüğü sahneleri araştıran Yılmaz ünlü Hollywood filmlerine yapılan göndermelerin beğenildiğini gördü..
Fida Film ile CMYLMZ Fikirsanat ortaklığında çekilen "A.R.O.G" 9 milyon dolarlık bütçesiyle Türk sinemasının en pahalı filmi olarak 5 Aralık'ta gösterime girecek. 15 aylık bir çalışmasının ürünü olarak beyaz perdeye yansıyacak olan filmde başrolleri Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Zafer Algöz, Özge Özberk ve Hasan Kaçan paylaştı. "A.R.O.G"un özel gösteriminde film hakkında merak edilen konuların başında, Cem Yılmaz'ın esprileri ve görsel efektlerdi. Ünlü komedyen özel gösterimde salonun arka koltuklarından birine oturarak izleyicinin tepkisini ölçtü; salondakilerin hangi sahnelerde güldüğünü takip etti. Ve Hollywood filmlerinin unutulmaz sahnelerine yapılan göndermelerle ortaya çıkan esprilerde salonun kahkahaya boğulduğunu fark etti. Bu filmler "Zafere Kaçış," "Hayalet," "Jurassic Park," "Yıldız Geçidi" ve "Maymunlar Cehennemi" idi.

A.R.O.G. FİLMİNDEN KARELER

'YENGEÇ DANSI' DA VAR
Geçen sezon Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-0 yendiği maçta gollerden sonra Roberto Carlos'un liderliğini yaptığı "yengeç dansı" da A.R.O.G'da kullanıldı. Filmin finalindeki futbol maçında atılan bir golden sonra yengeç dansı yapıldı.