kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
İSMAİL USTAHALİLOĞLU

İtalyan yemeklerinde uzmanlaşacaklar

04.09.2008
İsmail Ustahaliloğlu
"Yemek yapmaya hep merakım vardı. Belki ileride bir işletmemiz olur diye düşündüm. Aslında Fransa'da Le Cordon Bleu okuluna gitmek istiyordum. Ama sonra WMSA'yı öğrendim ve önce burada başlamak istedim. Belki profesyonel hayat başkadır, yapamazsam burada göreyim diye. Ama sonra 'Tamam,' dedim. Bu ay İtalya'ya gidiyorum. İtalyan mutfağı popüler bir mutfak. Aynı zaman geniş bir mutfak ve tarihi de çok köklü. O yüzden seçtim. Eğitimden sonra kalabilirsem orada kalıp, birkaç yıl iyi bir restoranda çalışmak istiyorum."

Güven Bozdağ
"Amerika'ya gittim, restoran açmak için. Ama o zaman bu işin böyle olmadığını, işi tam olarak öğrenmeden işçi çalıştıramayacağımı gördüm. Ben de geri geldim ve WMSA'ya başladım. Alma için ise okul yönlendirdi bizi. Ben balık uzmanı olmak istiyorum. Balık pazarı çok başka. İtalya'dan döndükten sonra da Japonya'ya gidip, balık üzerine daha farklı bir şeyler öğrenmek istiyorum. Sonra değişik ülkelerde çalışıp, ardından kendi restoranımı açmak istiyorum."
Haberin fotoğrafları