kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Yabancı sporcuların gözüyle İstanbul

14.11.2008
Görüşleri Hakan Şükür'ün şu sözüyle özetlemek mümkün: "Ben yıllarca birçok yabancı futbolcu ile birlikte top oynadım. Bir yabancı futbolcunun İstanbul'dan şikâyet ettiğini duymadım."

Vlade Divac (NBA'in Sırp basketbol oyuncusu)

Hidayet Türkoğlu, Türkiye'yi ve özellikle İstanbul'u bana sürekli övüyordu. Doğrusu ben de İstanbul'u çok merak ediyordum. Ancak eşim bu konuda benden daha şanslıydı. Çünkü 2005'te İbrahim Kutluay'ın düğünü için İstanbul'a gelmişti ve gördüğü muhteşem manzara karşısında adeta büyülenmişti. İstanbul'da kaldığım ve rüya gibi geçen iki gün zarfında eşim gibi gezemesem bile İstanbul'un tadı damağımda kaldı. İlk fırsatta ailemle tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum..

Michael Schumacher (Yedi kez dünya Şampiyonu olmuş Alman Formula 1 pilotu)
Dün akşam eşim ve arkadaşlarımla çok güzel bir yerde yemek yedik. Ay ışığı vardı ve oldukça romantik bir atmosferdi. Türkiye'ye ve İstanbul'a daha önce gelmemiş kişiler açısından burada yapılacak çok hoş şeyler var.

Alex de Souza (Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu)
İstanbul doğal güzellikleriyle olsun, eski ve yeni yapıları ile olsun gerçekten büyüleyici. Gheorghe Hagi (Galatasaray'ın Rumen futbolcusu ve eski teknik direktörü) İstanbul dünyanın en güzel şehri. Burada çok mutlu olduk. Sakin bir hayat yaşadık.

Arthur Zico (Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski teknik direktörü)
İstanbul muhteşem bir şehir. Farklı kültürleri bir araya getiriyor Doğru yerdeyim.

Roberto Carlos (Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu)

Eskiden, "Dünyada yaşanabilecek iki yer var: Madrid ve Sao Paulo,' derdim ama şimdi listeye İstanbul"u da katıyorum. Özellikle İstanbul camilerini çok ilginç buluyorum.
Haberin fotoğrafları