kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Et iki kez dondurulmaz

06.11.2008
* Dondurulmuş gıdalardan özellikle dondurulmuş etler ve balıklar kullanılacağı zaman, buzdolabında çözünmelidir. Oda sıcaklığında çözünme yapılmamalıdır. Çözünme olur olmaz, et hemen tüketilmeli ve yeniden dondurulmamalıdır.

* Et ve et ürünleri kendine özgü yapı renk, lezzet, koku ve aromada olmalıdır. Parça taze etin saklama süresinin üç-beş gün, kıymanın ise bir-iki gün olduğunu bilin.