kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Halit Ergenç ve Gizem Soysallı 16 ay önce evlenmişti.

225 bin YTL verip boşandı

Hayati ARIGAN - Özlem AVCI
03.11.2008
Halit Ergenç, 16 aylık eşiyle dün sabah saat 08.30'da boşandı. Beş dakika süren davada eşine 225 bin YTL ödemeyi kabul eden Ergenç, tazminatın ilk taksidi için 100 bin YTL'lik çek verdi..
TV dizisi "Binbir Gece"de başrolü üstlenip, rol arkadaşı Bergüzar Korel ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Halit Ergenç ile 16 aylık eşi Gizem Soysallı tek celsede boşandı. Ergenç anlaşma uyarınca boşandığı eşine 225 bin YTL tazminat ödemeyi kabul etti. Beykoz Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Ergenç ile Soysallı avukatlarıyla birlikte katıldı. Adliyeye erken saatlerde gelen çiftin duruşması saat 08.30'da başladı. 5 dakika süren davada hâkim, Ergenç çiftinin "aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık" bulunduğu gerekçesiyle boşanmalarına karar verdi.

KALANI 20 KASIM'DA VERECEK
Kararda, anlaşma uyarınca Ergenç'in boşandığı eşine 225 bin YTL tazminat ödemeyi kabul ettiği ve paranın 100 bin YTL'sini çekle peşin ödediği belirtilerek, tazminatın geri kalan kısmını da 20 Kasım'da ödemeyi taahhüt ettiğine yer verildi. Duruşma listesine de adları yazılmayan çift adliyeden, geldikleri gibi hızla ayrıldı. Yeni evlilerin verdikleri sürpriz ayrılık kararı hakkında farklı iddialar ortaya atılıyor. Halit Ergenç, rol arkadaşı Bergüzar Korel'in attığı samimi mesajları eşinin yakaladığı yönündeki söylentiyi yalanlamıştı. Ergenç'in, yeğeni Melis'in intiharının ardından bunalıma girmesi ve Gizem Soysallı'nın, Bergüzar Korel gibi oyuncu olma hevesi de popüler iddialar arasında yer aldı. Ancak ikili yaptıkları açıklamada, boşanmalarına üçüncü kişilerin neden olmadığını belirtmişti.