kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Rihanna

Dikkat çeken 'doğal' güzellerin sırları

28.10.2008
Bazı kadınlar öyle göz kamaştırır ki, dikkat çekmemeleri imkansızdır. Bunun için, sadece güzel ve bakımlı olmak yeterli değildir. Davranışlarınızla da çevrenizi büyülemeniz gerekir..
Etrafa güven verenler:
Nerede olurlarsa olsunlar, dikkat çekici kadınlar asla kendilerinden şüphe duymazlar. Gittikleri her yerde insanların kendi etraflarında pervane olacaklarından emindirler.

* Nasıl uygulanır: Kendinden emin ifadeyi etrafa yayabilmek için, siz de Jessica Alba gibi cildinizdeki önemli noktaları dore tonlarla aydınlatabilirsiniz. Yanaklarınızın üst kısmına ve gözlerinizin dış kısımlarına uygulayacağınız bir miktar aydınlatıcı krem, cildinizi parlatacaktır. Dore renklerin ağırlıkta olduğu bir dudak parlatıcısı sürerek göz alıcı hale bürünebilirsiniz. Bu görünüme hafif kibirli bir gülümseme eklerseniz, tam olarak hazırsınız demektir.

Kendi tarzları olanlar:
Bu tarz kadınlar, asla değişen trendleri takip etmek adına kılıktan kılığa bürünmezler. Zaman zaman değişik makyaj renkleri ve saç şekilleri deneseler bile, belli görünümlerinde başlı öğeleri sabit tutarlar. Örneğin hiç değişmeyen saçlarıyla Rihanna...

* Nasıl uygulanır: Kendinize ait bir tarz yaratabilmek için sezgilerinizi dinleyin. Dergileri karıştırın ve beğendiğiniz ünlülerin stillerini ayırın. Seçtiğiniz resimlerden hoşunuza giden özellikleri çıkartarak kendi üzerinizde deneyin. Etrafınızdan gelen tepkilere bakın. Arkadaşlarınız, saçlarınızın dalgalı halini beğendiyse veya sürdüğünüz yeşil eyeliner iltifat alıyorsa, değişiklikler işe yarıyor demektir.

Gizemli olmakta usta olanlar:
Böyle bir kadını nerede görseniz tanırsınız. Bu tipin cazibesi açıkça görülür ama abartılı ve vurgulanmış değildir. Bu da daha fazla merak edilmesine neden olur.

* Nasıl uygulanır: Esrarengiz bir hava yakalamak için bazı şeyleri yarım yamalak yapmalısınız. Bu, kişiyi kışkırtıcı kılar. Belki gömleğinizin yarısı dışarıda ya da saçınız dağınık olabilir. Siz de saçınızı hafifçe dağıtarak birkaç tutamın önünüze düşmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle kendinize son dakikada hazırlanmışsınız havası verebilirsiniz. Ayrıca Keira Knightley gibi saçınıza bir bant takarak, dalgalı ve rüzgarda kurumuş saç görüntüsünü elde edebilirsiniz. Her tutamınız aynı yöne dönük durmadığı zaman daha seksi görünürsünüz.
Haberin fotoğrafları