Ender Saraç'tan kalp dostu salata tarifi
İLİŞKİLİ HABERLER
Ender Saraç'tan kalp dostu salata tarifi
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırıp üzerini taze ya da kuru nane ile süsleyip yiyebilirsiniz. Ender Saraç yanında, bir bardak soğuk suya, bir tatlı kaşığı gül suyu ve az miktarda kaya şekeri ilave edip içmenizi öneriyor.
Malzemeler (İki kişi için)
* Beş-altı adet ceviz içi
* Küçük bir demet çiğ, iyi yıkanmış dereotu
* 200 gram buharda pişmiş ya da ızgara somon balığı
* Üç tatlı kaşığı zeytinyağı
* Bir buçuk tatlı kaşığı kabaca dövülmüş
* keten tohumu
* Bir avuç hafif haşlanmış taze fasulye
Yayın tarihi: 5 Ekim 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/10/05/pz/haber,B16EB6994BDE49279F81CDFE388BC724.html
Tüm hakları saklıdır.