kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şirketlerden

27.09.2008
E.C.A.'dan 'fotoselli taharet musluğu'
Türkiye yapı sektörünün önemli oyuncularından E.C.A., fotoselli teknoloji ile ürettiği ve pazara sunduğu yeni ürünü 'fotoselli taharet musluğu' ile sektörde bir ilke imza attığını duyurdu. Musluk ile, özellikle kalabalık mekânlarda kullanıcıların karşısına ideal bir çözüm sunarak çıkacaklarını açıklayan şirket, yeni ürünün elin musluğa yaklaştırılmasıyla çalıştığını duyurdu. Elginkan Topluluğu markalarından E.C.A. musluğun çalışma süresini 10 saniye ile 310 saniye arasında ayarlanabiliyor. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilen fotoselli tahret musluğu, 6V pil ile çalışıyor.

Garanti Bonus Trink, Avrupa'nın en iyisi

Bonus Trink, Malta'da gerçekleştirilen Ortak Markalı Kartlar Konferansı kapsamında, 'En İyi Ödeme Teknolojisi Kullanımı' ödülüne layık görüldü. Değerlendirmede Bonus Trink Card, 'En İyi Ortak Markalı Kart Ödülü' kategorisinde 1'inciliği elde etti. PayPass altyapısına sahip temassız ödeme sistemi, Avrupa'da ilk kez 2006'da Garanti tarafından kullanıma sunulmuştu. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin "Naktin olduğu her yere girmek, kredi kartı geçmeyen her yeri ödeme sistemleri ağına dahil etmek için çalışıyoruz" dedi.

Shell'in kartlarına KGS de doldurulacak
Halkbank ve Shell işbirliğiyle KGS özelliği eklenen Shell Club Smart Card ile Shell istasyonlarında KGS dolumu yapma fırsatı sağlandı. Proje sayesinde Shell Card avantajları ve KGS kolaylığının tek kartta toplanacağı vurgulanan açıklamada, sürücüler Shell Card'ları ile yaptıkları her akaryakıt ve LPG alımlarından puan toplayarak hediye kazanmaya devam edecek ve bu kartlarını KGS'li geçişlerde de kullanabilecek.

Ticaret Sigorta, SBN Sigorta oldu
Şekerbank Personeli Munzam Sosyal Güvenlik Sandığı Vakfı tarafından 2007'de satın alınan Ticaret Sigorta; ismini, logosunu ve marka kimliğini yeniledi. SBN Sigorta adıyla faaliyetlerini sürdürecek olan kurumun genel müdürü Erhan Özsertel, yerli sigorta şirketlerinin kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizdi. Özsertel, "Yabancı sermayenin sektöre uluslararası düzeyde rekabet, bilgi birikimi getirdiğini düşünüyorum. Yerli sigortacıların istihdamına önem verilmesi gerekir" dedi.

Pirelli, sürdürülebilirlik başarısını yeniledi
Pirelli, dünyanın en önemli endekslerinden Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nde, "Otomobil Parçaları ve Lastik" sektöründeki sürdürebilirlik başarısını, iki yıl üst üste dünya liderliğini elde ederek kanıtladı. 1999 yılında, şirketlerin sürdürebilirlik açısından finansal performanslarının değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi, ilk global endeks olma özelliğine sahip. Pirelli, 2007 yılında Dow Jones Sürdürebilirlik Endeksi'nde sektöründe %77'lik bir global puan elde ederek, sosyal sorumluluğa verdiği önem doğrultusunda lider seçilmişti. Pirelli, aynı anda DJSI STOXX ve DJSI World listelerine girmişti.
Haberin fotoğrafları