Sahurda kuruyemiş tok tutar
Giriş Saati : 12.09.2008 10:04
Güncelleme : 12.09.2008 20:55
Uzmanlardan oruç tutanlara öneri: Gün içinde açlık hissi yaşamak istemiyorsanız sahurda bol bol ceviz, badem ve fındık yiyin.
Tok kalmanın sırrı kuruyemişlerde. Sahurda ceviz, fındık ve badem gibi kuruyemişleri yemek tokluğu uzatıyor.
Uzmanlar özellikle sahurda 6-7 adet fındık veya tuzsuz badem ile 2-3 adet ceviz tüketmenin tokluk süresini uzattığını söylüyor. Ayrıca sahurda, hazmı kolay meyve ve hafif tatlıların tercih edilmesi ve kızartmalardan uzak durulup, bol bol su içilmesi de tavsiye ediliyor.
SAKLAMBAÇ
Yayın tarihi: 12 Eylül 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/09/12//haber,FA3EE4238BDD4ED6A70DE3858A699881.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.