kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Bizi korumak için ateş etti'

Canan İSPİR - SABAH
12.09.2008
Korumasını silahlı tartışmaya azmettirmekle suçlanan Erbil, polise ifade verdi: Yanımda çalışan eski polis beni ve ailemi korumak için ateş etti. Ben talimat vermedim..
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, korumasının bir otomobil kazası yüzünden Serkan Karakaya adlı sürücüyü bacağından vurması yüzünden başlayan soruşturma kapsamında ifade verdi. İstanbul Sarıyer'de karıştığı maddi hasarlı kaza sonucunda Erbil'in korumasının silahından çıkan kurşunla vurulan Karakaya "Kazadan sonra araçtan inen Erbil korumalarına, 'Vurun! Bu o... çocuklarının kafalarına sıkın' diye seslendi. Korumalardan biri de ateş etti" demişti. Ünlü şovmen Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere dün adliyeye geldi. Erbil, "şüpheli" sıfatı ile verdiği ifadesinde olayın azmettiricisinin kendisi olmadığını söyledi.

UZLAŞMA KABUL
Kaza sırasında otomobilde olmadığını daha sonra olay yerine geldiğini söyleyen Erbil, korumasının kendisi ve ailesini korumak için ateş ettiğini, ancak bu konuda talimat vermediğini kaydetti. Erbil, yeni TCK kapsamında kendisine teklif edilen karşı tarafla "uzlaşma" teklifini kabul etti. Karakaya'nın uzlaşma teklif etmesi halinde Erbil, masrafları karşılaması halinde yargılanmaktan kurtulabilecek.