kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

DP'den istifa eden Kayseri teşkilatı MHP'ye katılıyor

Yeni Haber
DP GİK eski üyesi Mustafa Erarslan ile partideki görevlerinden istifa eden Kayseri il ve ilçe teşkilatları MHP'ye geçme kararı aldı.

DP yönetiminin milletle kucaklaşmayı sağlayacak bir yönetim anlayışına ve vizyonuna sahip olamadıklarını belirterek, Kayseri'deki tüm parti teşkilatlarıyla birlikte istifa eden Mustafa Erarslan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğü öğrenildi. Mustafa Erarslan, Bahçeli ile görüşmesinin ardından kendisi ile birlikte DP'den istifa etmiş olan il, ilçe, belde başkan ve yöneticileri ile bir toplantı yaparak, MHP'de siyaset yapma kararına ilişkin görüşlerini aldı. Toplantı sonunda DP Kayseri eski İl Başkanı ve yönetim kurulu ile 16 ilçe başkanı ve teşkilat yöneticileri Erarslan'la birlikte MHP'ye geçme kararı aldı.

Mustafa Erarslan'ın DP GİK üyeliğinden istifası parti yetkili organlarında ve yönetiminde zincirleme istifalara neden olmuş, bazı GİK ve MKK üyeleri ile il başkanları istifa etmişti. Erarslan'ın siyasete MHP'de devam etme kararının ardından DP'den istifa etmiş olan GİK üyeleri ile bazı il başkanlarının da aynı doğrultuda hareket etmeleri bekleniyor.

(ANKA)