Bir kaşık un, tereyağla kavrulur. İçine süt ve su ilave edilir, kuşkonmazlar küçük küçük doğranır. Kısık ateşte 15 dakika pişirilir. Aynı tencerede soğan ve sarmısak kalan yağla sote edilir.Üzerine krema dökülür. Maydanoz, dereotu konup karıştırılır. Servis yapılır.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 kutu kuşkonmaz
* Yarım demet dereotu
* Yarım demet maydanoz
* 2 bardak süt
* 2 su bardağı su
* 1 adet soğan
* 2 kaşık tereyağı
* 2 diş sarmısak
* Tuz
* 2 kaşık tereyağı
* 1 kutu krema
Yayın tarihi: 28 Haziran 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/28/gny/haber,B298B85611C941518F27E5D54B1E130A.html
Tüm hakları saklıdır.