Rendelenmiş domatesleri bir tavaya alınız. Orta ateşte pişirmeye bırakınız. İçine tavukları ilave edip şöyle bir karıştırınız. Gerekirse biraz su ekleyiniz. Tavukları pişirmek üzereyken kavrulmuş mantar ve bezelyeyi ilave ediniz. Diğer taraftan paketin üzerindeki tarife uygun olarak hazırlayınız. Hazırlanan makarnaları bir servis tabağının içine alıp üstüne sosu dökünüz. Üzerine ince kıyılmış maydanozu ilave ederek servis yapınız.
Malzemeler 6 Kişilik* 1 paket makarna
* 1 su bardağı bezelye
* Kuşbaşı tavuk göğsü
* Yarım su bardağı mantar
* 1 demet ince doğranmış maydanoz
* 2.5 su bardağı su
* 4 adet olgun domates
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
Yayın tarihi: 26 Haziran 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/26/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.