Bir tencereye un, yoğurt ve yumurta konup, çırpılır. Bu karışım su ile biraz açılır. İçine dört bardak et suyu ilave edilir. Ateşte koyulaşıncaya kadar karıştırılarak pişirilir. Tereyağla kırmızıbiber bir tavada haşlanır. Üzerine gezdirilir, nane serpilir ve servis yapılır.
MALZEMELER 6 kişilik
* 1 su bardağı haşlanmış nohut
* 4 su bardağı et suyu
* 1 su bardağı yoğurt
* 1 çorba kaşığı un
* 1 çorba kaşığı tereyağ
* 1 adet yumurta
* Nane
* Kırmızı tozbiber
Yayın tarihi: 20 Haziran 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/20/gny/haber,AFE19355444649548743DF53778A3D8F.html
Tüm hakları saklıdır.