Tencerede ekmek ile yağ iyice kavrulur. Ekmekler kıtır oluncaya kadar un ve salça ilave edilir. Birkaç kez çevrilir. Et suyu veya tavuk suyu konur, kısık ateşte 10 dakika pişirilir. Tuz karabiber ilave edilir. Üzerine bolca ceviz serpilip, servis yapılır.
MALZEMELER
* 1 bayat ekmek içi (ufalanmış)
* 1 çorba kaşığı un
* 1 çorba kaşığı salça
* 3-4 bardak et veya tavuk suyu
* 1 su bardağı dövülmüş ceviz
* Tuz
* Karabiber
* Kırmızı biber
* 1 çay bardağı sıvıyağ
Yayın tarihi: 16 Haziran 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/16/gny/haber,BDEFCF6AC2E04B0BAF86ABFBB3B4AC87.html
Tüm hakları saklıdır.