kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Portakallı irmik tatlısı

Bir tencereye suyu, portakal suyunu, limon suyunu, şeker ve irmiği koyup, karıştırın. Çukur bir kaseyi ıslatıp, pişirdiğiniz tatlıyı içine dökün. Bir gece beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip portakal dilimleriyle süsleyin ve servis yapın.

Malzemeler 8 Kişilik
* 5 su bardağı su
* 2 su bardağı portakal suyu
* 1,5 su bardağı şeker
* 1,5 su bardağı irmik
* 1 adet portakal kabuğu rendesi
* 1 limonun suyu