kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Lezzet Güneşi

Tavuk paprika
Bir tencereye tavuk etlerini, sarmısağı ve unu koyup, tavukların rengi dönene kadar karıştırın. Daha sonra tereyağı, domates, salça, biber, defne yaprağı ve bir fincan su ilave edin, kısık ateşte 20 dakika pişirin. Piştikten sonra bir çay bardağı kremayı, şekeri ve tuzu ilave edin. Hazırladığınız yemeği servis tabağına alıp, üzerine kekiği ve rendelediğiniz kaşar peynirini serperek servis yapın.

Malzemeler
*
500 gram kuşbaşı tavuk
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 1 çorba kaşığı un
* 100 gr. rendelenmiş kaşar peyniri
* 2 domates
* 1 çorba kaşığı salça
* 1 sivri biber
* 1 baş sarmısak
* 1 defne yaprağı
* 2 kesme şeker
* 1 çay bardağı krema
* Tuz
* Kekik