Tencereye sıvıyağ, rendelenmiş domates veya salçayı koyun ve soteleyin. 4 su bardağı et suyunu ve soğanı (bütün olarak) tencereye ekleyin. Kaynayınca pirinç ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, ince kıyılmış maydanoz ve nane ilave ederek servis yapın.
Malzemeler 5 Kişilik
* 4 su bardağı et suyu
* 1 çay bardağı pirinç
* 1 adet soğan
* 2 adet domates veya
* 1 çorba kaşığı salça
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* 1/2 demet maydanoz
* 1 çorba kaşığı nane
Yayın tarihi: 10 Nisan 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/10/gny/haber,6AF8AB9B9C9A4568B791C9A04F39F029.html
Tüm hakları saklıdır.