kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bravo Ergun!..

Kutsal ittifak medyası içinde Fenerbahçe'nin gururu gibi parlayan gazeteciler var. Uğur Dündar bunların biriydi. Şimdi Ergun Babahan müthiş yazılar yazıyor.
Fenerbahçe'nin haklarını savunan adam olarak Nihat Özdemir'in öne sürülmesine en doğrudan, en sert karşı çıkan, çıkmaya cesaret eden kalem o oldu.
Dedikleri doğru..
Fenerbahçe gibi bir kulübün haklarını, üzerinde ağır ithamlar, çok karanlık gölgeler olan birinin savunması büyük bir zaaf. Özdemir'in aklanana kadar yönetimden, protokol tribününden uzak kalması gerek. Ama o Fenerbahçe'nin tek temsilcisi, sözcüsü..
Neden?.
Çünkü hele de son zamanlarda Kulüpler Birliği Başkanı olarak, futbol dünyasını tümüyle ele geçirmeye kararlı Aziz Yıldırım kimseyi kırmak, kızdırmak istemiyor . Baştan da öyleydi, şimdi iyice titiz. O artık iyi polis. Peki kötü polisi kim oynayacak?.
Yıldırım'ın ilk sözcüleri Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı artık Fenerli medya için dahi cazip değil. Ali Koç'u kullandı bir ara, ama genç Koç ya ayıldı ya holdingden uyardılar. Yıldırım'ın holiganı olmayı bıraktı, Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en güçlü ekonomisine sahip kulüpleri arasına sokmak için kollarını sıvadı. Sessiz ve derinden çok önemli işler yapıyor. Başardığı gün, başta Galatasaray, geri kalanlar, atı alanın Üsküdar'ı çoktan geçtiğinin farkına varacaklar ve dövünecekler, ama çok geç..
Böylece elde sadece Nihat Özdemir kaldı.
Bu yüzden Ergun gibi kalemlere son günlerde ihtiyaç daha da arttı.
Geri kalan Fenerli medyadan "Çıt" var mı?..
Özdemir'i kabullenmiş, sindirmiş, oturuyor, emir kulları!..