kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Soğanlı yumurta

Yarım ay şeklinde doğranmış soğanı bir tavaya koyun. Kısık ateşte çevire çevire pişirin. Soğanlar kendi suyunu iyice çekince 2 kaşık tereyağını, tuzu, şekeri ve sirkeyi ekleyin ve karıştırın. Tavada çeşitli aralıklarla çukurlar açın. Yumurtaları bu çukurlara kırın. Tavanın kapağını kapatarak yumurtaların akları beyazlaşıncaya kadar pişirin.

Malzemeler
*
1 kilo soğan
* 2 kaşık yağ
* 2 çorba kaşığı sirke
* 2 adet kesme şeker
* 5 yumurta