Yarım ay şeklinde doğranmış soğanı bir tavaya koyun. Kısık ateşte çevire çevire pişirin. Soğanlar kendi suyunu iyice çekince 2 kaşık tereyağını, tuzu, şekeri ve sirkeyi ekleyin ve karıştırın. Tavada çeşitli aralıklarla çukurlar açın. Yumurtaları bu çukurlara kırın. Tavanın kapağını kapatarak yumurtaların akları beyazlaşıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
* 1 kilo soğan
* 2 kaşık yağ
* 2 çorba kaşığı sirke
* 2 adet kesme şeker
* 5 yumurta
Yayın tarihi: 20 Şubat 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/20/gny/haber,51DD4822070943358361D1023477C9E6.html
Tüm hakları saklıdır.