Domatesi rendeleyip, bir tavaya sıvıyağla beraber koyun. Biberi ince ince doğrayıp, tavaya ilave edin ve iyice piştikten sonra ateşten alın. İçine domates püresi ve ketçap da ekledikten sonra karıştırın. Açmaların üzerine hazırladığınız sostan sürün. Ortalarına sucukları dizin. Etrafına da aralıklarla sosisleri ve zeytinleri dizin. Üzerine kaşar peyniri ve kekik serpin. Daha önce ısıttığınız fırında 10 dakika pişirip servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 2 adet çarşı açması
* 1 adet yeşil biber
* 2 adet domates
* 2 çorba kaşığı domates püresi
* 1 çorba kaşığı ketçap
* 1 fincan sıvıyağ
* 10 dilim sucuk
* Biraz zeytin
* 2 adet sosis
* Biraz kaşar peyniri
* Kekik
Yayın tarihi: 16 Şubat 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/16/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.