Un, yumurta akı, kabartma tozu, yoğurt ve margarini bir kaba alıp, kulak memesi kıvamında bir hamur yapın. Hamuru ikiye bölüp merdaneyle açın. 2 paket fındık krokanı ufak parçalara bölün. Hamurun üzerine koyup rulo yapın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, 170 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER 6 kişilik* 250 gr. küçük doğranmış sotelik koyun eti
* 1 yumurtanın sarısı
* 3 çorba kaşığı un
* 1 limonun suyu
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
* Tuz
* Yeterince su
Yayın tarihi: 16 Şubat 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/16/gny/haber,C3DF4F27A215481889C83A00EF3D6FEA.html
Tüm hakları saklıdır.